“Increase today efforts for a better tomorrow...” 
UNIMED CONTACT. HOME. UNIMED. CNEAIR. Prezentare proiect. Activităţi. Baza de date. ECOEVALIND. Prezentare. PRO MEDIU. Prezentare proiect. Activităţi. Centru de evaluare. Galerie foto PRO MEDIU. Achiziţii. UNIMED. Despre noi. Organizare. Companii fondatoare. Evaluatori şi auditori. Legături utile. Evenimente. Centru resurse. UNIMED. Adresă. GALERIE FOTO SOMEDIU. GALERIE FOTO PROCOMPETENT!. GALERIE FOTO PRO MEDIU. NEWSLETTER SOMEDIU. PORTAL CENTRU DE RESURSE UNIMED. UNIMED
CSFPM. Prezentare proiect PROCOMPETENT!. Activităţi. Galerie foto PROCOMPETENT!. Achiziţii. Anunţ angajări. SOMEDIU. Prezentare proiect. Activităţi. Achiziţii. Anunţ angajări. Galerie foto SOMEDIU. Newsletter. Centru de resurse. Asociaţia Auditorilor şi Evaluatorilor 
de Mediu din Industrie
ECOEVALIND

ACTIVITATE: Este o asociaţie profesională care reuneşte specialişti în domeniul protecţiei mediului, auditori şi evaluatori de mediu.

Organizaţia s-a înfiinţat în urma proiectului CNEAIR, finanţat de CIPE-USAID pentru crearea Centrului Naţional a Evaluatorilor şi Auditorilor de Mediu pentru Industrie din România.

Specialiştii din organizaţie sunt manageri de mediu, responsabili de mediu, auditori şi evaluatori de mediu, cu experienţă îndelungată. dintre ei putându-se selecţiona cei mai performanţi pentru a putea forma echipa de evaluatori de competenţe profesionale.

Fiind o organizaţie profesională, dezvoltă activităţi de instruire, specializare şi informare continuă a specialiştilor în domeniu.

EXPERIENŢĂ: Membrii organizaţiei au experienţă în domeniul protecţiei mediului, dar şi în managementul proiectelor, în implementarea documentaţiei de management de mediu, calitate şi sănătate ocupaţională, pentru evaluări de mediu şi alte lucrări de specialitate pentru domeniul protecţiei mediului.

Înca de la început, au fost instruiţi şi formaţi peste 180 de specialişti, prin programul de formare a auditorilor şi evaluatorilor de mediu care au constituit baza pentru Centrul Evaluatorilor şi Auditorilor de Mediu.

Membrii organizaţiei sunt beneficiari în diverse proiecte: Proiectul CNEAIR finanţat de CIPE-USAID, Proiectul CROSS-Olanda.

Organizaţia a derulat programe de formare profesională pentru diverse ocupaţii cu finanţare proprie. Pentru proiectul PHARE RO 2005/017-553.04.02.02.02 au fost selectionaţi mai mulţi specialişti pentru a dezvolta calificări în domeniul protecţiei mediului.

Despre noi UNIMED